Hermine's

Living Statues

2009

Het Spookseizoen zit er weer op...

De laatste weken een aantal Spookevenementen gehad, hieronder een aantal foto's van Hermine en André: de Spokentocht in het Zijpendaalse bos, "Nederlands Openluchtmuseum ziet spoken" en "Griezelavond in het Watermuseum Arnhem". Voor meer info en foto's lees verder op www.spookachtig.nl.Breekbaar, the movie

Vandaag heeft Peter Arends van Shots & Scenes een geweldig filmpje afgeleverd van een hele dag Worldstatues samengevat in 3 minuten.

Voorbereiding Worldstatues
Bekijk het filmpje snel hieeeeeeeeeeer!!!

Hermine op RTL4 editieNL


Vandaag was Hermine te zien op RTL4 editieNL, waarbij de verslaggever in de huid kruipt van een Living Statue. Veel kijkplezier!!!
Klik hier om het filmpje te bekijken.

Worldstatues 2009

Beste allemaal,

Bedankt voor jullie komst en aanmoediging!
Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en kijken leuk terug op het kampioenschap.

Superblij zijn we met de prijs in de categorie professionals voor het item Craftmanship/ambacht!
Een eervolle prijs!

Speciale dank voor zij die, samen met ons, streven naar perfectie Past for Present (kostuum Hermine), Anja Stafleu (grime) en Shots and Scenes (foto en video).

Winnaar Craftmanship worldstatues 2009
Lieve groet,

Hermine en André

Voorbereiding Worldstatues 2009

As. zondag 30 augustus is het weer zover, de Worldstatues 2009 in Arnhem. Natuurlijk zijn we alweer een tijd bezig om weer met een superact te komen. Met dit jaar als thema "Breekbaar". Om alvast in de stemming te komen, kun je hier de foto's van "Breekbaar, the making of" zien.


Alvast veel plezier met kijken en tot zondag.........

Nieuws