Hermine's

Living Statues

2008

Buren bij kaarslicht

Om even in de kerstsfeer te blijven hier nog een plaatje vanuit Buren, waar vanavond Buren bij Kaarslicht gevierd werd. Wederom werd de gehele stad verlicht met duizenden kaarsjes.

Hermine Living Statue

Engelwacht in Geldermalsen

Na een druk weekend, is het nu de ideale tijd voor de act "Engelenwacht". Vandaag was ik op een super gezellige kerstmarkt in gastvrij Geldermalsen. Naast de vele kraampjes, waren er Dickens-figuren, de Kerstman, muziek en Living Statues.

Hermine Living Statue

Engelenwacht is vernieuwd

Engelenwacht is na een aantal jaren in een nieuw jasje gestoken, eigenlijk is het een geheel nieuw beeld geworden. Vandaag is Engelenwacht voor het eerst gepresenteerd in Museumpark Orientalis.

Hermine Living Statue
Bekijk ook de foto’s van deze vernieuwde act..

Publieksprijs en Nederlands Kampioen

Deze zondag was echt super, alle facetten voor een geslaagde dag waren aanwezig. Het was een mooie zonnige dag met veel, veel enthousiaste bezoekers tijdens de Worldstatues 2008 in Arnhem. Dat we tijdens deze dag ook nog de Publieksprijs en het Nederlandskampioenschap bij de professionals mochten winnen, maakte het voor ons een dag om niet te vergeten. Bekijk ook even de foto’s.

Hermine Living Statue

Premiere "Verbeelding"

Tijdens de World Statues in Arnhem, Premiere Duo Act: ”Verbeelding”

Living Statue

Dit keer heeft Hermine er een beeldje bij, samen met haar man André op de sokkel.
Geheel in kleurijk porselein verbeelden de beeldjes dat ze wat met het publiek hebben. Of dat ook in werkelijkheid zo is zijn zal blijken tijdens de World Statues te Arnhem. Dus mis dit sprankelende sprookje niet.

3e prijs Open Belgische Kampioenschappen

s Morgensvroeg in de auto naar België voor de Open Belgische Kampioenschappen in Oostende. Aanvankelijk begon het kampioenschap met regen maar in de loop van de middag klaarde het op en werd het toch een mooie dag. Het was gezellig in de binnenstad een ideale omgeving om met Van Slag te acteren.

Hermine Living Statue

Weerkom'n dagen Borculo

Even een leuk plaatje vandaag genomen tijdens de Weerkom’n dagen in Borculo.

Hermine Living Statue

Website vernieuwd.

De website is weer in een geheel nieuw en stijlvol jasje gestoken. De groene kleuren en bloemen hebben plaatsgemaakt voor zwart/grijs en fleurige foto's.
Nieuw toegevoegd zijn de foto's van "Spiegelbeeld".

Living Statue

Voor iedereen.........een gelukkig 2008

2007 was een geweldig jaar met leuke optredens. Kijk gauw verder op de website voor meer informatie en beeldmateriaal van deze evenementen.

Kerst in de kelders

Hermine


Nieuws