Hermine's

Living Statues

2007

Spokentocht 2007 groot succes.

Zondag 7 oktober bezochten maar liefst zeshonderd bezoekers de kelders van de Arnhemse binnenstad. Aanleiding: het spokenfestival. Het optreden van een gelouterd (wijk)gruwelgezelschap bestaande uit 25 bedreven spook- en gruwel acteurs uit onze wijken, onder leiding van meesterheks Morticia (Hermine van de Burgt) `ontaardde` in een wervelende show.

De bezoekers, waaronder veel kinderen, bleven voortdurend op zoek naar oriëntatie in het kelderlabyrinth en daarop werd handig ingespeeld door vele oogverblindend lelijke creaties. Avonturen en ontberingen met gruwelclowns, heksen, natuurlijk Dracula en bruid én de duistere krachten van de Von Reijkensteinse machine deed menig jongetje wegkruipen achter moeders rok.

Gelukkig was er dan ook een aardige herbergier met troost in de vorm van bloedige “lange vingers” en een opbeurend “dronken praatje”. Ook het takkenwijf bezat gelukkig menselijke eigenschappen, maar de adempauze bleek van korte duur. De plotsklapse verschijning van de weerwolf en in zijn kielzog een getergde Catweazle deden een beroep op stalen zenuwen. Om over het diner macabre met dito kok en de geserveerde hoofdmaaltijd nog maar te zwijgen….

Spokentocht

Bekijk ook www.spookachtig.nl voor foto- en videomateriaal.

Radio interview Omroep Gelderland

Vandaag te gast (met twee kidsstatues) bij Omroep Gelderland voor een radio interview tijdens het programma Dubbeluur.

Drukke dag

Vandaag een drukke dag, eerst een middag in Borculo, de Weerkom'n dagen

Hermine Living Statue

en vervolgens een avond in Dongen, de Witte Nacht! Waar Hermine de 1e prijs in de categorie Professionals in ontvangst mocht nemen.

Hermine Living Statue

Hermine Living Statue

Al met al een drukke, maar ook erg leuke dag met 2 fantastisch georganiseerde evenementen.

Nieuwe website

Na alweer 3 jaar trouwe dienst, is vandaag de website vernieuwd. Het geheel is in een fris jasje gestoken. Voor diegene die heimwee hebben naar de oude.....

hier nog even een plaatje.


Webdesign door avwebstudio

Spoken en andere griezels

Na een half jaar in de kast te hebben gelegen, toch nog tijd gezien om de video-impressie van de Spokenspeurtocht 2006, gemaakt door Karst Grit Media, om te zetten naar een webformaat.Kijk snel onder filmpjes, of klik hier om het filmpje direct te zien.

Funpop 2007

Funpop 2007 voor de 11e keer, met stralend weer en supergezellige sfeer.

Hermine Living StatueHermine Living StatueIMG_7168

Nieuws