Hermine's

Living Statues

2006

Boulogne sur Mer

Na "Buren bij Kaarslicht", kort slapen en onderweg naar Boulogne sur Mer, waar dit weekend het winkeld publiek verrast werd met straattheater en muziek. Boulogne sur Mer is deze tijd van het jaar geweldig verlicht met vele duizenden lampjes.

Hermine Living Statue
Hermine Living Statue
Hermine Living Statue
Petje af voor de organisatie die alles in het werk stelde om zowel publiek als artiesten een plezierige dag te bezorgen.

Buren bij Kaarslicht

Buren bij Kaarslicht was ook dit jaar weer een fantastisch evenement, met de duizenden bezoekers was het gezellig in de stad die voor een paar uur sfeervol verlicht was met duizenden kaarsen. Hermine was aanwezig met verschillende statues o.a. "Engelenwacht", "Meisje met de zwavelstokjes" e.a.

Hermine Living Statue
Hermine Living Statue

Vernieuwde fotopresentatie

Er is flink gewerkt om de fotopresentatie op de website in een nieuw jasje te steken en het resultaat mag er wezen. Klik op de plaatjes in het menu-onderdeel "Foto's" om een slideshow te openen. Met dank aan AVWEBSTUDIO

Publieksprijs Worldstatues 2006

Na drukke tijden is het heerlijk nagenieten van de Worldstatues 2006. Met de act Court Circuit (kortsluiting) nam Hermine deel in de categorie Professionals.
Na een aanvankelijk wat regenachtige start, brak na een half uurtje het zonnetje door om daarna niet meer weg te gaan. Ideaal weer voor een potje "kortsluiting" met het publiek die dat op zijn beurt wel wist te waarderen met de Publieksprijs Worldstatues 2006.

Hermine Living Statue

Court Circuit werd mede mogelijk gemaakt door Anja Stafleu (grime) & André van Dijk (bouw en decoratie).

Bedankt.

Drukke tijden.....

Momenteel wordt er hard gewerkt. In aanloop naar de Worldstatues en de Kidsstatues 2006 is er veel werk aan de winkel. Om alvast een indruk te geven hoe alles in zijn werk gaat, Hermine bedenkt acts en beelden voor 3 kinderen voor de Kidsstatues 2006 en haar eigen act voor de Worldstatues 2006. André van Dijk zorgt voor de daadwerkelijke bouw van de "levende beelden" ondersteunt door Hermine en hier en daar door de deelnemende kinderen. Leuk is het om te zien hoe een idee van een kladpapiertje,

kladpapiertje

transformeert naar een daadwerkelijk "levend beeld". Bekijk hier de foto's van de vorderingen.

Funpop 2006 "de Circusdirecteur"

Ondanks het barre weer op Funpop 2006, stond de Circusdirecteur zijn mannetje. In zijn beste costuum begroette hij de bezoekers bij de ingang. De Circusdirecteur kan niet alleen goed stilstaan, hij begeeft zich ook graag onder het publiek (mocht dat nodig zijn). Op zijn minst gezegd, een kleurrijk persoon. De Circusdirecteur is een nieuwe creatie van Hermine's Living Statues Arnhem.
"De Circusdirecteur" is naar een idee van en uitgevoerd door Hermine van der Burgt, realisatie André van Dijk.
Bekijk hier de foto's van deze creatie en dit fantastische evenement

Leve de Koningin

"Leve de Koningin", er bestaat geen betere dag dan Koninginnedag om deze act aan het publiek te tonen. "Leve de Koningin" is een onschuldig meisje, zoals u deze kent uit oude boekjes of films. De act is uitgevoerd in grof lood, het zijn juist de accenten die de link met Koninginnedag leggen. Zonder deze "oranje" accenten, kan "Leve de Koningin" ook prima op andere dagen dan Koninginnedag dienst doen. Bekijk de foto's om alvast een indruk te krijgen.
"Leve de Koningin" is naar een idee van en uitgevoerd door Hermine van der Burgt, realisatie André van Dijk.

Hermine Living Statue

"Leve de Koningin" is naar een idee van en uitgevoerd door Hermine van der Burgt, realisatie André van Dijk.

Nieuws